Αυτά είναι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, συνεργάτες του Ανδρουλάκη, που εμπλέκονται στο κύκλωμα εκβιαστών

Το ΠΑΣΟΚ μετά τις αποκαλύψεις, εξέδωσε ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι ανέστειλε την κομματική ιδιότητα των δύο μελών του κόμματος.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με το κύκλωμα εκβιαστών στον δήμο Αθηναίων καθώς εμπλέκονται και κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, το οποίο αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση.

Δείτε:

Πώς δρούσε το κύκλωμα των δημοτικών υπαλλήλων που εκβίαζε καταστηματάρχες – 700.000 τον χρόνο ο τζίρος

«Κοιτάξτε γιατί καμία μέρα θα τον βρείτε σε κανένα χαντάκι»: Στο φως οι διάλογοι των δημοτικών υπαλλήλων του κυκλώματος που εκβίαζε καταστηματάρχες

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, πρόκειται για δύο κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, άνθρωποι του Νίκου Ανδρουλάκη, που κατηγορούνται για χρηματισμό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα πρόσωπο εκ των δύο, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος του Ταμείου Αλληλοβοήθειας ΥΠΠΟ, είχε απειλήσει, εκείνους που τον είχαν καταγγείλει στο παρελθόν, πως θα πάρει κεφάλια.

Το άλλο πρόσωπο είναι αναπληρωτής γραμματέας σε σημαντικό τομέα του ΠΑΣΟΚ, πρόσωπο κοντά στον νυν πρόεδρο.

Το ΠΑΣΟΚ μετά τις αποκαλύψεις, εξέδωσε ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι ανέστειλε την κομματική ιδιότητα των δύο μελών του κόμματος.

«Λόγω της φερόμενης εμπλοκής τους σε ποινική υπόθεση, που είδε το φως της δημοσιότητας, η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης ανέστειλε την κομματική ιδιότητα δύο μελών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, τους οποίους και ενημέρωσε σχετικώς, μέχρι το πέρας της ποινικής διαδικασίας» αναφέρει η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ποιοι είναι:

Το documentonews.gr, βασισμένο στο γεγονός ότι τα δύο αυτά πρόσωπα δεν είναι απλά μέλη του κόμματος, αλλά στελέχη με σημαντικές ευθύνες και άρα πρόσωπα δημοσίου ενδιαφέροντος, αποκαλύπτει τα ονόματά τους.

Είναι:

1. Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, γραμματέας του Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕ ΥΠΠΟ και πρώην πρόεδρος ΠΟΕ ΥΠΠΟ

2. Γρηγόρης Βαφειάδης, αναπληρωτής γραμματέας τομέα πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ, γραμματέας ομοσπονδίας συλλόγου υπαλλήλων ΥΠΠΟ

Είναι ενδεικτικό ότι ο Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος έχει ανεβάσει και φωτογραφία με τον Νίκο Ανδρουλάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί